Confidentialitate

Confidentialitate

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, avem obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră prin completarea formularelor de înscriere de pe site-ul www.la-reducere.ro.

 

Formularele de înscriere prezentate pe site-ul  www.la-reducere.ro cer informaţii de tipul “datelor de contact”: nume utilizator şi adresa de email, prin care vă putem contacta pentru a vă furniza serviciile sau informaţiile solicitate. Folosim datele pe care ni le furnizaţi în următoarele scopuri: pentru a vă trimite newslettere, în cazul în care v-aţi abonat; pentru a răspunde la mesajele dumneavoastră; pentru a ne asigura că paginile site-ului www.la-reducere.ro sunt relevante nevoilor dumneavoastră şi pentru îmbunatăţirea continuă a serviciilor pe care vi le oferim.

 

Prin completarea câmpurilor din formularele de înscriere de pe www.la-reducere.ro , sunteţi de acord ca datele personale pe care ni le furnizaţi să intre în baza de date www.la-reducere.ro şi să primiţi mesaje cu privire la produse şi servicii, promoţii , concursuri sau orice alte acţiuni de marketing desfăşurate în viitor de catre  www.la-reducere.ro şi de partenerii săi agreaţi.

 

Nu aveţi obligaţia să ne furnizaţi date cu caracter personal pentru accesarea şi utilizarea site-ului www.la-reducere.ro

 

Furnizarea adresei de email este necesară doar în cazul în care doriţi să vă abonaţi la newsletter-ul la-reducere.ro sau doriţi să ne trimiteţi mesaje la adresa de email: contact@la-reducere.ro.

 

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării doar în scopurile pentru care sunt colectate, astfel cum acestea sunt menţionate mai sus, nu vor fi făcute publice şi nu vor fi comunicate unor terţe persoane fără acordul dumneavoastră explicit, în afara cazului în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea şi/sau procedurile judiciare.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de a fi informat dacă datele dumneavoastră sunt sau nu prelucrate, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă la adresa de email: contact@la-reducere.ro

 

De asemenea, dacă datele dumneavoastră nu mai sunt de actualitate sau dacă nu mai doriţi să utilizaţi serviciile www.la-reducere.ro puteţi solicita modificarea sau ştergerea acestor date printr-o notificare expresă transmisă la adresa de email: contact@la-reducere.ro

 

Informaţii colectate automat de către site-ul www.la-reducere.ro.

Site-ul www.la-reducere.ro poate înregistra date de identificare non-personale, precum: browser-ul folosit, date despre paginile vizitate, durata vizitei. Aceaste informaţii sunt înregistrate pentru o perioadă de timp determinată prin intermediul unor servicii externe de analiză a traficului pe site (Google analytics, SATI, Trafic Internet).

 

Folosim aceste date doar în scopul comunicării către clienţii noştri de publicitate a statisticilor privind traficul pe site. Nu utilizăm datele de trafic pentru identificarea persoanelor din spatele unor adrese IP. Orice statistică privind traficul utilizatorilor noştri, pe care o vom oferi către clienţii de publicitate sau către site-uri partenere, este furnizată doar ca ansamblu de date şi nu include nicio informaţie identificabilă personal despre niciun utilizator individual.

 

Site-ul www.la-reducere.ro poate folosi “cookies” în scopul de a colecta, de exemplu, informaţii despre activităţile pe site sau de a facilita utilizarea funcţiilor site-ului. Acestea nu conţin niciun fel de date personale ale utilizatorului şi nu prezintă risc în cazul în care sunt interceptate de terţe părţi. Dacă browser-ul este configurat să nu le accepte, anumite pagini pot să nu funcţioneze parţial sau în totalitate.

 

Site-ul www.la-reducere.ro poate conţine reclame şi/sau legături către pagini ale unor terte părţi, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informaţiile furnizate unor pagini externe care nu se află sub controlul nostru şi orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe internet se face pe propriul dumneavoastră risc.

 

Vă atenţionăm că nu ne asumăm niciun fel de responsabilitate pentru situaţiile în care dumneavoastră faceţi publică adresa de email sau orice alte date personale, din proprie iniţiativă, într-un mesaj sau comentariu public, pe oricare dintre paginile www.la-reducere.ro

 

Vă rugăm ca de fiecare dată când accesaţi site-ul www.la-reducere.ro, să consultaţi această pagină, pentru a fi mereu informaţi despre politica noastră de confidenţialitate.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP