Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Contract intre Utilizator si la-reducere.ro

Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale (Termeni & Conditii) inainte de a utiliza pagina de internet www.la-redcere.ro (Site).

 

Acceptarea Termenilor & Conditiilor

Utilizand acest Site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest Site in niciun fel.

 

Serviciile la-reducere.ro

La-reducere.ro va pune la dispozitie un sistem automat care va ofera posibilitatea de a cauta si verifica disponibilitatea pentru diferite  produse la reducere sau promotii prin promovarea altor site-uri (magazine partenere) care ofera reduceri sau promotii.

La-reducere.ro nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile oferite de magazinele partenere si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

Va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile fiecarui site in parte inainte de a le furniza datele personale. La-reducere.ro nu proceseaza plati si nu are acces la datele dumneavoastra financiare (card/cont bancar).

La-reducere.ro nu este in niciun fel responsabil pentru produsele sau serviciile pe care le achizitionati pe site-urile de reduceri pe care le promovam.

 

Informatiile publicate pe Site

La-reducere.ro ofera prin intermediul Site-ului informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe Site pot fi modificate oricand. Este necesar sa verificati cu site-ul magazinului partener promovat, ca informatiile aparute pe Site sunt de actualitate.

La-reducere.ro  nu garanteaza ca informatia de pe Site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul sa corectam erorile (corectabile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta.

 

Legaturi catre alte Site-uri

Acest Site contine legaturi catre alte pagini web externe si operate de alte parti implicate. La-reducere.ro nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nicio responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partilor implicate.

Continutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informatiile furnizate de La-reducere.ro. Orice opinii referitoare la continutul acestor pagini web externe vor trebui redirectionate catre administratoriil paginilor in cauza.

 

Modificari ale Termenilor si Conditiilor

La-reducere.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP